Gerichte vetreductie met LipoLaser

De LipoLaser is een makkelijke, veilige en pijnloze manier om vet te verminderen op specifieke plekken. Deze techniek gebruikt laserlicht dat veilig in je huid doordringt. Het warme licht van de laser zorgt ervoor dat vetcellen tijdelijke poriën krijgen, waardoor water, glycerol en vrije vetzuren vrijkomen. Dit helpt je om vet te verliezen, je omtrek te verminderen en een strakkere huid te krijgen dankzij de stimulatie van collageen en elastine.

Voordelen van de behandeling:

  • Definitieve figuurcorrectie
  • Meerdere zones zoals buik, armen, heupen en onderkin in één sessie.
  • Al na één behandeling een verschil.
  • Verbetert de huidstructuur en vermindert cellulitis.
  • Geen hersteltijd
  • Snel en efficiënt, ideaal voor een druk schema.
  • Een comfortabele en pijnloze behandeling.
  • Weinig tot geen nadelige effecten.

Veilig en Effectief

Gericht op probleemzones

De behandeling richt zich op probleemzones zonder de huid, bloedvaten of zenuwen te beschadigen. Na de behandeling helpt sporten om de vrijgekomen vetzuren te elimineren, wat zorgt voor optimale resultaten.

Wetenschappelijk Onderbouwd

Klinisch bewezen resultaten

Studies tonen aan dat LipoLaser vergelijkbare resultaten kan opleveren als liposuctie. Resultaten zijn vaak direct zichtbaar en de methode is betaalbaarder dan chirurgische alternatieven, met minder risico’s en hersteltijd.

veelgestelde vragen

FAQ's

Tijdens een LipoLaser behandeling lig je ontspannen op een comfortabel bed terwijl de technicus de laserapparatuur op de gewenste gebieden plaatst. De laser stimuleert de vetcellen om vetzuren, water en glycerol vrij te geven.

Resultaten zijn vaak al na de eerste paar behandelingen zichtbaar. De volledige effecten worden meestal na 4 tot 6 sessies duidelijker. Drink voldoende water en doe aan cardio op de dag van de behandeling voor de beste resultaten.

Ja, LipoLaser is veilig en niet-invasief. Het veroorzaakt geen schade aan de huid, bloedvaten of zenuwen. De behandeling is pijnloos en er is geen hersteltijd nodig. Het is echter niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met een pacemaker.

Het aantal benodigde behandelingen hangt af van je doelen. Voor kleinere probleemgebieden kunnen 3 tot 4 sessies voldoende zijn, terwijl grotere gebieden meestal 8 of meer behandelingen vereisen voor significante resultaten.

Er zijn geen bekende bijwerkingen van LipoLaser. Het proces is volledig pijnloos en veroorzaakt geen schade aan de omliggende weefsels.

Eén sessie van 25 minuten staat gelijk aan ongeveer 5 uur sporten.

LipoLaser is niet-invasief en stimuleert vetcellen om vetzuren vrij te geven, in tegenstelling tot liposuctie die vetcellen fysiek verwijdert via een operatie. LipoLaser vereist geen anesthesie en heeft geen hersteltijd, waardoor het een minder ingrijpende optie is.

Interesse in onze Lipolaser behandeling? Stuur ons een Whatsappje of vul onderstaand contactformulier in.
× Hoe kan ik u helpen?