De nieuwste lasertechnologie voor permanente ontharing

Een zeer zuivere lichtbundel, een ‘laser beam‘ wordt gericht op de huid. De energie van de laserstraal vernietigt de stamcellen in het haarzakje. Nieuwe haargroei is daardoor niet meer mogelijk. De Diode Laser is heel precies en richt zich alleen op de haartjes en het haarzakje.

Elk gericht laserschot behandelt vele haarwortels tegelijk. De huid zelf wordt dan weer door de gekoelde kop beschermd tegen de energie van de laser. Een behandeling voelt daardoor gewoon comfortabel aan. 

Blijvende oplossing voor ongewenste haartjes

Permanente laserontharing is de ideale manier om pijnloos en effectief ongewenste haargroei bij vrouwen én mannen aan te pakken. 

De zeer gerichte Diode Laser kan op alle delen van het lichaam gebruikt worden. Overal waar ongewenste haren de kop (of dus een ander lichaamsdeel) opsteken. Onze experten bekijken zorgvuldig jouw specifieke type zodat de laser helemaal op maat van jouw huid en haar kan ingesteld worden. 

SHAVE NO MORE

Scheren, haartjes verwijderen met een pincet, waxen en andere pijnlijke behandelingen veroorzaken vaak huidirritatie en ingegroeide haartjes. En bovenal het is een gedoe!  

Met een laserontharing ontdoe je je definitief van haartjes. Door de professionele lasertechnologie is het pijnloos. Win-win!

Laser toptechnologie, made in Belgium

Krijg met minder beurten de klus geklaard met kwaliteit van eigen bodem!

De lichtstraal van de diodelaser  heeft een golflengte van 808 nanomillimeter. Dat maakt deze laser bijzonder efficiënt. De melanine van het haar reageert hier namelijk het sterkste op.

Het uiteinde van de handgreep komt in contact met de huid en gaat in één minuut naar -1O°c. De behandelingszone koelt daardoor beter af dan eender welk ander systeem.  

Comfort gegarandeerd. 

Diode Laser
808 nm
De Rolls Royce onder de lasermachines.
Diode Laser
808 nm
De Rolls Royce onder de lasermachines.

veelgestelde vragen

FAQ's

Wij werken met de super veilige en Med.-CE gecertificeerde Diode Laser 808 nm.

Het apparaat genereert een laserstraal met een specifieke golflengte (808 nm). Deze krachtige, zeer zuivere lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. Hierdoor worden de stamcellen in het haarzakje zodanig beschadigd dat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. Per laserschot kunnen verschillende haarwortels tegelijk behandeld worden. De huid zelf wordt door het ingenieuze dubbele koelsysteem beschermd tegen oververhitting.

Nee, laserontharing doet absoluut geen pijn. De huid zelf wordt namelijk door de gekoelde kop beschermd tegen de energie van de laser en deze wordt daardoor nauwelijks geïrriteerd.

De gewenste resultaten kunnen worden bereikt in 6 tot 8 sessies.

Je kunt eigenlijk je hele lichaam haarvrij maken. Wij passen de laserbehandeling dan ook toe op alle lichaamszones, zowel bij vrouwen als bij mannen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je oksels, benen, bikinilijn, bovenlip, borst, rug en armen.

Ja! Wij werken met een intelligent puls systeem dat zich perfect aanpast aan de verschillende huidtypes. Het is dan ook geschikt voor alle huidtypes en haargroei. Ook voor de donkerdere huid en fijne haartjes. Wij verwelkomen iedereen vanaf 18 jaar.

Ja! Laserontharing is geschikt voor alle haartypes en haarkleuren, waaronder de fijne haartjes.

Je mag verwachten dat tot 95% van het haar in het behandelde gebied permanent wordt verwijderd.

Bent u geïnteresseerd in onze Laserontharing? Stuur ons een Whatsappje of vul onderstaand contactformulier in.
× Hoe kan ik u helpen?