Snel en doeltreffend
centimeters verliezen

De producten van KickBooster zijn ontworpen om je vetverbranding te verbeteren en je figuur strakker te maken. Gebruik ze tijdens het sporten voor optimale resultaten. De afslankgel stimuleert de vetverbranding, terwijl de elastische neopreen buikband en legging zorgen voor extra zweten en een hogere calorieverbranding. Geef je workout een extra kick én boost met deze innovatieve producten die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Door KickBooster in je fitnessroutine op te nemen, kun je je workout optimaliseren en sneller resultaten behalen.

handig in stickvorm

KickBooster Afslankgel

De KickBooster afslankgel is een handige manier om vetverbranding te boosten, vooral op plekken zoals je buik, taille, billen en benen. De gel komt in een stickvorm, waardoor je het makkelijk kunt aanbrengen. Zodra je hartslag omhoog gaat tijdens je workout, stimuleert de gel de doorbloeding en zweetproductie op die plekken. Gebruik het samen met de KickBooster buikband of afslanklegging voor een extra oppepper: het verhoogt de lokale temperatuur, waardoor je nog sneller resultaten ziet. Je merkt snel positieve resultaten zoals een strakkere huid en verminderde cellulitis.

Bye bye buik

KickBooster Buikband

De KickBooster buikband helpt je buikvet te verminderen door een combinatie van corrigeren en zweten. Gemaakt van neopreen, houdt deze band je lichaamswarmte vast, waardoor je tijdens het trainen extra zweet en meer calorieën verbrandt. Perfect voor fitness, wandelen of hardlopen. De band helpt ook bij het afvoeren van overtollig watergewicht, verbetert je houding en kan rugpijn verminderen door extra ondersteuning.

billen en benen

KickBooster Afslanklegging

De KickBooster afslanklegging is perfect om je vetverbranding te maximaliseren en cellulitis te verminderen. Gemaakt van elastisch neopreen, biedt deze legging een comfortabele pasvorm. Hij absorbeert zweet aan de binnenkant terwijl de buitenkant droog blijft. Voor het beste resultaat draag je de legging samen met de afslankgel tijdens je workout. Deze combinatie verhoogt de efficiëntie van je training aanzienlijk, wat leidt tot een slankere en gladdere buik, billen en benen.

work it

Bij Estétique verloopt de KickBooster-behandeling als volgt:

1. Je begint met een lipolaserbehandeling.

2. Daarna brengen we de KickBooster-stick aan en doen je de bijbehorende band en/of legging om.

3. Vervolgens wikkelen we je in plastic.

4. Met de KickBooster en het plastic pak aan, ga je op de MaxPower. 

5. Tot slot ga je met het plastic pak en de KickBooster-band de infraroodmachine in.

Deze stappen zorgen voor een optimale behandeling en resultaten.

MaxPower Estétique

veelgestelde vragen

FAQ's

Gebruik de KickBooster zoals een deodorant. Draai aan de onderkant om het product omhoog te schuiven en breng het royaal aan op je probleemzones voordat je gaat sporten. Smeer het niet uit en vermijd andere crèmes of lotions voor het beste resultaat.

Draag de buikband met de KickBooster tijdens je workout, maximaal 2-3 uur per keer. De afslanklegging kun je ook tijdens het sporten dragen voor dezelfde tijd. Zonder de stick kun je de legging de hele dag dragen.

Gebruik de KickBooster producten in combinatie met joggen, wandelen en/of fitnessen. Tips: Eet veel vezels, vermijd slechte vetten, drink minder alcohol, eet meer eiwitten, verminder stress, beperk suiker, doe aan cardio terwijl je de KickBooster buikband draagt en vermijd geraffineerde koolhydraten.

Voor de beste resultaten moet je trainen en gezond eten. KickBooster helpt het meest als je ook fysiek actief bent.

Was ze met de hand of in de wasmachine met koud water en hang ze te drogen. Gebruik voor de buikband het bijgeleverde waszakje. Niet in de droger stoppen.

Nee, de buikband is bijna onzichtbaar en erg comfortabel tijdens het sporten. De buitenkant blijft droog voor extra comfort.

Zweten zelf verbrandt geen vet, maar je verbrandt wel calorieën omdat je lichaam energie gebruikt om af te koelen.

Interesse in onze kickbooster? Stuur ons een Whatsappje of vul onderstaand contactformulier in.
× Hoe kan ik u helpen?