Infraroodtherapie: weldadig voor silhouet, huid en spieren

Deze innovatieve behandeling combineert infrarood- en toermalijntechnologie om je lichaam te ontgiften en je metabolisme te boosten. Geïnspireerd door traditionele Japanse methoden en geoptimaliseerd met moderne technologie, helpt elke sessie van 40 minuten je om tot 800 kcal te verbranden – vergelijkbaar met een stevige workout. De infraroodstralen dringen diep door in je huid, verbeteren de elasticiteit en stevigheid, en zorgen voor een gehydrateerde en stralende huid.

Ontspannen detoxen en calorieën verbranden

AVI-SLIM biedt een super effectieve manier om te detoxen en calorieën te verbranden. Terwijl je comfortabel en ontspannen ligt, helpen zweetdruppeltjes schadelijke stoffen uit je lichaam te verwijderen. Dankzij de combinatie van infrarood- en toermalijntherapie verbrand je net zoveel als bij 15 tot 20 km joggen. Perfect voor gewichtsverlies, en om cellulitis en lichaamsvet te verminderen.

Goed voor je Lichaam en Welzijn

Spier- en gewrichtspijn

Infraroodtherapie doet meer dan alleen je uiterlijk verbeteren. Het helpt ook spier- en gewrichtspijn te verminderen, bevordert spierontspanning en versnelt herstel na sporten. De diepe warmte van infraroodstralen zorgt voor betere doorbloeding en verlicht pijn en stijfheid. Ideaal voor zowel je welzijn als je fysieke gezondheid.

Ontspannend en Verjongend

Jonger en vitaler

Gun jezelf een moment van pure ontspanning met AVI-SLIM. Terwijl je geniet van de aangename warmte, werken infraroodstralen en toermalijnstenen aan je gezondheid. Ze verminderen stress, verbeteren je mentale alertheid en versterken je immuunsysteem. Deze behandeling is een weldaad voor zowel je lichaam als geest, en helpt je er jonger en vitaler uit te zien.

veelgestelde vragen

FAQ's

Infraroodstralen dringen diep door in je huid en stimuleren zweetproductie, wat helpt bij detoxen en calorieverbranding.

Ja, de therapie is veilig en comfortabel, met temperaturen tussen 40°C en 60°C.

Voor optimale resultaten, wordt aangeraden om 2-3 keer per week een sessie te doen.

De sessies duren meestal tussen de 30 en 45 minuten.

Voor langdurige resultaten kunnen wekelijkse of tweewekelijkse sessies worden aanbevolen.

Ben je geïnteresseerd in onze infraroodtherapie behandeling? Stuur ons een Whatsappje of vul onderstaand contactformulier in.
× Hoe kan ik u helpen?