Bevriezing breekt vetcellen af

Een gespecialiseerd toestel bevriest gedurende 45 minuten plaatselijk het vetweefsel. Door deze bevriezing kristalliseren de vetcellen zich en worden ze door het lichaam afgebroken.

De techniek is ontwikkeld aan de universiteit van Harvard (VS) en vereist gespecialiseerde toestellen. 

De targetzone wordt eerst met vacuümtechnologie geïsoleerd. Cryotechnologie koelt dan sterk het onderhuidse weefsel af. De vetcellen onder de huid bestaan vooral uit verzadigde vetzuren en zijn daarom extra gevoelig voor koude. Cryolipolyse ‘bevriest’ de vetcellen zonder schade te berokkenen aan omliggende weefsels of organen. 

De vetcellen worden de volgende dagen en maanden door het lichaam zelf volledig natuurlijk afgevoerd. De eerste centimeters zijn al snel zichtbaar en het resultaat is permanent.

Na drie maanden is het volumeverlies van het behandelde gebied ongeveer 20 tot 30%

.

ICE ICE BABY

Cryolipolyse heeft geen invloed op de elasticiteit van je huid. Dus je verliest vet én je huid blijft strak. Er zijn geen nare bijwerkingen en er is geen genezingstijd, je kan dus gewoon verder werken. 

Anouschka bevriest het buikvet van een klant met een cryoapparaat bij Estetique
Een vrouw knijpt in haar vet op haar buik voor een behandeling bij Estetique

Hoeveel sessies zijn ideaal voor jouw lichaam?

Je kan per sessie meerdere zones aanpakken. Er wordt eerst een meting uitgevoerd waarna er bepaald wordt hoeveel sessies er nodig zijn om het optimale resultaat te behalen.

Cryolipolyse is veilig en pijnloos. Eigenlijk kan je gewoon genieten en relaxen terwijl je slankere zelf gesculpteerd wordt. Contacteer ons vrijblijvend voor een adviserend gesprek.

Twee blije meiden met een zonnebril na een cryobehandeling bij Estetique in Eeklo
Een zwart wit foto van een vrouw die tegen een deur staat na een cryobehandeling bij Estetique
estétique is

Je goed voelen

De hele opzet van Estétique is gericht op een goed gevoel creëren en blij zijn met je lichaam. Dat geldt evenveel voor mannen als vrouwen.

Voluit leven en genieten van de fijnere dingen zorgt ervoor dat je lichaamscontouren het soms hard te verduren krijgen. En daarmee je zelfzekerheid. 

Sporten en diëten brengt niet altijd soelaas of toch niet voldoende. 

Een behandeling bij Estétique is dan een goed idee. Met één sessie verlies (of eigenlijk win!) je 4 tot 10 cm. 

Onze aanpak is persoonlijk en professioneel. Dat is nodig want elk lichaam is anders en iedereen heeft zijn unieke levensstijl.

Wij adviseren en begeleiden je op maat bij de cryo-techniek. Wij helpen je je lichaam te sculpteren zonder pijn of vervelende bijwerkingen maar mét resultaat.

01. zones man

bodysculpting mannen

02. zones vrouw

figuurverfijning vrouwen

Dit innovatief koelingsproces is op meerdere plaatsen op het lichaam efficiënt. Buik, billen, benen, armen, vetkussentjes tussen dijen en knieën en onder de kin, geen vetrolletje is veilig. Je kan per sessie één tot vier zones behandelen. Het aantal sessies hangt af van de dikte van de vetlaag. Afhankelijk van de zone kan tot 30% vet worden verwijderd.

Ben je geïnteresseerd in onze cryo behandeling? Stuur ons een Whatsappje of vul onderstaand contactformulier in.
× Hoe kan ik u helpen?