Meten is weten

De Visbody 3D-bodyscanner is een geavanceerde scanner die je lichaam in slechts 10 seconden analyseert. Hij meet je vetpercentage en spiermassa, en geeft een gedetailleerd 3D-beeld van je algemene lichaamsbouw. Perfect voor iedereen die zijn lichaam beter wil begrijpen en gericht wil werken aan zijn fitnessdoelen. De Visbody 3D-bodyscanner biedt de inzichten die je nodig hebt om af te vallen, spieren op te bouwen of je houding te verbeteren.

Visbody 3D-bodyscanner

Je lichaam in kaart brengen

We maken bij elk van onze programma’s gebruik van de Visbody 3D-bodyscanner om een gedetailleerd beeld van je lichaam te krijgen en je voortgang nauwkeurig te meten. Dit helpt ons om jouw fitnessdoelen optimaal te ondersteunen. Uiteraard kun je ook een losse 3D-scan bij ons laten doen, zonder deel te nemen aan een programma. Nieuwsgierig naar je huidige lichaamscompositie, we staan klaar om je te helpen!

Bekijk hier een voorbeeldrapport

veelgestelde vragen

FAQ's

De 3D-bodyscanner maakt gebruik van Intel-dieptecamera en Instantly Body Scan (IBS) technologie. Hiermee wordt binnen 10 seconden een nauwkeurig 3D-model van het menselijk lichaam gegenereerd. Het gehele proces is 100% veilig.

  • Naast het meten van de lichaamssamenstelling kan de scanner ook een nauwkeurige 3D-avatar genereren, de lichaamsomtrek meten en houdingsmetingen uitvoeren.
  • Het Visbody-rapport toont niet alleen de huidige meetresultaten, maar ook de veranderingen ten opzichte van uw vorige meting. U kunt historische 3D-lichaamsmodellen naast elkaar visualiseren voor een intuïtieve vergelijking.

De lichaamssamenstellingsanalyse van Visbody maakt gebruik van 8-elektroden multi-frequentie BIA-technologie. Deze technologie verschaft gedetailleerde informatie, waaronder segmentale vetmassa, spiermassa, eiwitgehalte, anorganisch zout en meer. Bovendien kan deze analyse zelfstandig worden uitgevoerd. Het dragen van losse kleding heeft geen invloed op de meetresultaten.

Ben je geïnteresseerd in onze 3D Bodyscanner? Stuur ons een Whatsappje of vul onderstaand contactformulier in.
× Hoe kan ik u helpen?